Barrington Levy - Murderer
Ar ko lai sāk?
Sākumā šķita, ka šis darbs būs kā radīts man - darbs ar cilvēkiem, restorāns** (cita veida pieeja klientu apkalpošanai), restorāna ēdieni - kopumā kaut kas pilnīgi jauns. Tas protams ir labi - pieredzei. :)
Treniņa nedēļa ir pagājusi, mana pirmā patstāvīgi strādājošā nedēļa arī. Sāku saprast, kas te notiek. Pagaidām vēl īsti nešķiet, ka esmu pieņemta kā viena no komandas. Lai gan man saka, ka varu jautāt, ja man jaut kas ir neskaidrs, bet vienmēr, kad man kaut kas ir neskaidrs, ir tāda stresaina situācija, visi skrien kur kurais, jāapkalpo daudz cilvēku un nenormālos ātrumos. Tas viss tik tāpēc, ka menedžments STRADA tāds mazliet jocīgs. Bet jocīgs nevis Latvijas mazajos mērogos, bet Londonas masīvā. :D
Guns N' Roses - November Rain
Sākot jau ar to, ka cilvēku daudzums šajā vietā nav atkarīgs no klientu daudzuma, jocīgi, bet fakts. Tad, kad klientu maz, zālē ir apmēram 8 viesmīļi, plus bārmenis un "runner" (cilvēks, kurš, kad viesmīļiem nav laika, ēdienu aizgādā galdiņam). Tas ir daudz par daudz. Bet kad restorāns ir gandrīz pilns, ir lielās grupas, piemēram, 3 lielie galdi ar 15 cilvēkiem katrā, tad zālē ir 3 viesmīļi. Normālā gadījumā zālē, kuras ietilpība ir 170 cilvēki, jābūt 8 viesmīļiem (20 cilvēki uz katru viesmīli). Ja skaita vienu vai divus bārmeņus, kas arī var strādāt kā viesmīļi, tad = 1 menedžeris, galvenais viesmīlis (maitre d'hotel), 2 bārmeņi un 5 viesmīļi vai 1 bārmenis un 6 viesmīļi. Visi sadalīti pa sekcijām.
Sting - Englishman In New York
Tas laikam ir galvenais, kas man nepatīk šajā vietā. Bet nu.. Ar to jau vienu problēmu viss sākas. Ja ir "zapara", tad sākas stress un visi tādi uzvilkti, kaut ko baigi skrien un dara. Nevaru pierast pie tā, ka tik nenormāli jāskrien. Jā, Albertā bija jāskrien, bet tas bija citādāk - tur atmosfēra, pieeja bija daudz draudzīgāka. Ne tik stīva un saspringta kā šeit. Piemēram, ir tie 8 soļi, kas ir jāizpilda servisa laikā. Bet ja man ir kādi 6 galdiņi, viens no tiem ir lielais galds uz 10 cilvēkiem, tad kā lai es paspēju pēc tam, kad kāds no "runner"iem ir aiznesis ēdienu, pajautāt kā viņiem garšo. Es to atceros, un ieraugu tikai tajā brīdī, kad klienti jau gandrīz ir paēduši.
Bryan Adams - 18 Till I Die
Man laikam vienkārši gribētos, lai viss notiek mazliet lēnāk, kā tas pieklātos restorānam. Lai būtu personiskāka pieeja klientiem. Lai viss būtu skaistāk. :) Lai pasaule, un tai skaitā es, būtu laimīgāka. :)
Cosmos - Dūdieviņš
Tas pagaidām viss. Jāceļ augšā Mārtiņš un jādodas uz darbu.
Lai jums visiem jauks vakars!
P.S. Īpašs sveicien maniem muskatieriem. No jums tik maz kas dzirdams. Ceru, ka Mo jums nodos manus apskāvienus. Bučas, manas daiļavas.
_______________________
* STRADA is all about great quality, freshly prepared pizzas, pastas and risottos served in stylish, contemporary surroundings.
** A restaurant prepares and serves food, drink and dessert to customers. Meals are generally served and eaten on premises, but many restaurants also offer take-out and food delivery services. Restaurants vary greatly in appearance and offerings, including a wide variety of cuisines and service models.
Moby - James Bond Theme [Moby's Re-Version]
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Journal Challenge - Day 15 - Letter - Open on 12/11/2025
*Write an encouraging letter to your younger self Hey girl, You are awesome and you are doing the best you can. You have achieved so much ...
-
Pašas pirmās stundas no 2009. gada 1. janvāra nebija no tām patīkamākajām, kaut gan bija arī daži labi brīži.. Brīvības pieminekļa brīnums, ...
-
Pēdējā laikā ir noticis tik daudz. Vairāk gan ir tādu lietu, kas mani pārliecina, ka esmu pieņēmusi pareizo lēmumu - pamest šo valsti, visma...
No comments:
Post a Comment